• neige fagnes
  • Reinhardstein
  • gibier
  • foret ardennes
  • Panorama Vue de l'église
  • Centre de Xhoffraix
  • Les Trôs Marets

Regio van uw Vakantiehuis

Geniet van een vakantiehuis in een unieke natuurstreek.

Wij mogen onszelf gelukkig prijzen om in zo'n mooie landje als België te leven. Zo ligt een deel van het grote Natuurpark Hoge Venen-Eifel met zijn meer dan 100.000 ha bos op ons grondgebied, dat het natuurreservaat de Hoge Venen genoemd wordt. Juist aan de rand van deze hoogvlakte, bevinden de pittoreske dorpjes Xhoffraix, Ovifat, Mont en Chôdes, waar de meeste van onze vakantiehuizen gelegen zijn. Daarnaast wordt dit uniek veengebied nog omringd door een bosrijk laaggebergte van de Ardennen, ook erg geliefd natuurliefhebbers en toeristen.

Een vakantiehuis, waar natuur en cultuur hand in hand gaan.

In deze prachtige streek waar uw vakantiehuis zich bevindt, gaan rust en schoonheid van de natuur samen met een rijk cultureel erfgoed en leent zich voor veelvuldige activiteitsmogelijkheden gedurende de vier jaargetijden.
Verken de unieke karakteristieke hoogveengebieden, heiderterreinen en bossen al langlaufend 's winters, of wandelend 's zomers. Bewonder de kenmerkende flora die in de Hoge Venen gedijt, zoals de dophei, de orchideeën, gentianen en veenbessen om gelukzalig voldaan weer in uw comfortabel vakantiehuis na te genieten.
De Oostkantons zijn verrassend rijk aan historische, culturele of andere bezienswaardigheden. U vindt er kerken en kapelletjes uit de 13e tot 16e eeuw, kastelen, monumenten zoals in de stad Malmedy, stuwdammen zoals bij het meer van Robertville, eeuwen oude bomen, de Warche-rots, maar ook het sensationele Circuit Spa- Francorschamps.
De omgeving van onze vakantiehuizen biedt een uitgebreide waaier curiosa aan, tot groot genoegen en vermaak van zijn bezoekers

Een vakantiehuis in de parel van de Oostkantons.

Voeg hier aan toe de gastvrijheid, de fantastische kwaliteit van de behuizing evenals de excellente reputatie van zijn gastronomie, dan begrijpt U waarom het land van de majestueuze beschermende beukenheggen een parel van de Oostkantons is. Geen wonder dat deze streek waarin onze vakantiehuizen gelegen zijn, gegeerd is bij vakantiegangers die enkel genoegen stellen met het beste.

Contacteer de familie Lodomez voor informatie over uw uitgekozen vakantiehuis of over activiteiten in de streek.

 


 

Vakantiehuis, ontdek de mooie omgeving van onze vakantiehuizen

Vakantiehuizen in een unieke natuurstreek