• Reinhardstein
  • gibier
  • neige fagnes
  • foret ardennes
  • Centre de Xhoffraix
  • Panorama Vue de l'église
  • Les Trôs Marets

Ruime en comfortabele vakantiehuizen in de Hoge Venen

Ondek uw vakantiehuis in ons groot en gevarieerd aanbo !

Gite Tetras lyreIn de prachtige en bosrijke streek van de Hoge Venen heet de familie Lodomez u van harte weklom in hun aangename en comfortabele vakantiehuizen om te genieten van een ontspannend verblijf . Een ruime verscheidenheid in capaciteit wordt u aangeboden. Of u nu zoekt naar een knus vakantiehuis voor een gezelig week-endje voor 2 personen, zoals het vakantiehuis Le Perigny of u zoekt naar een ruim vakantiehuis voor een familiereunie of een onderonsje met een groep vrienden, zoals het vakantiehuis Le Brochepierre, in het gevarieerd aanbod van de familie Lodomez kan U precies vinden wat u wenst.

De grootte van de vakantiehuizen varieert namelijk van 2 tot 43 personen. Om te genieten van een zorgeloos verblijf in deze mooie natuurstreek is een rustig gelegen en comfortabel uitgerust vakantiehuis essentieel.

En dat is nu juist de troef van elk vakantiehuis van de familie Lodomez. Hun vakantiehuizen assortiment bestaat geheel uit recent opgetrokken vakantiehuizen, uitgerust met alle hedendaags comfort, met elk een gezelige toets zoals een openhaard, en ingericht volgens klassieke of actuele interieurstendensen.

Maar al naargelang uw budget kan u kiezen voor een extraatje om uw verblijf bijzonder aangenaam te maken. Zo zijn er vakantiehuizen met spa-faciliteiten, gaande van bubbelbad, sauna tot overdekt zwembad, zoals in dit pareltje, het vakantiehuis Vue sur la Vallée.

Vakantiehuis genesteld in een prachtig natuurgebied.

Op uitzondering van het kasteel d'Urspelt, liggen alle vakantiehuizen van de familie Lodomez in de prachtige natuurstreek van de Hoge Venen. Naast boeiende wandelingen op de heide, biedt deze interessante omgeving nog andere sportieve activiteiten aan haar bezoekers, zoals langlaufen, mountain-biken....

Ook culturele en plezier uitstapjes naar de bezienswaardigheden in deze Oostkantons zijn zeer zeker niet te versmaden. Denk maar aan de stad Stavelot met haar abdij, Malmedy met haar kathedraal en klokkentoren, Spa, de parel van de Ardennen en Coo met haar waterval en PlopsaCoo.

Het familiebedrijf Lodomez staat garant voor een vakantiehuis van kwaliteit.

De familie Lodomez is reeds jaren bedrijvig in het toerisme rond Malmedy. Dit, dankzij het feit dat ieder familielid zich 100% inzet om het familiale vakantiehuizen park in een excellente staat te houden. Jaarlijks wordt het park verbeterd en uitgebreid met nieuwe pareltjes van vakantiehuizen, aangepast aan de hedendaagse kieskeurige criteria en wensen van haar gasten.

Met de voortreffelijke service van de familie Lodomez kan u vertrouwen op een onberispelijk vakantiehuis voor een uiterst geslaagd verblijf !

Neem gerust contact met de familie Lodomez voor eender welke informatie over hun vakantiehuizen.

gite paysage

 

Vakantiehuis, ontdek onze vakantiehuizen voor 2 tot 43 personen

Ondek uw gepast vakantiehuis in ons gevarieerd aanbod

Voor elk wat wils in de ruime keuze aan vakantiehuizen in de Hoge Venen bij de familie Lodomez